Ζέρβας Market

Εταιρική ταυτότητα

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική και φρέσκια εταιρική ταυτότητα για να ανανεώσουμε την εικόνα του καταστήματος, σεβόμενοι πάντα τη μεγάλη ιστορία και το πλούσιο παρελθόν της. Ο σχεδιασμός του λογότυπου βασίστηκε σε στοιχεία από το εσωτερικό του καταστήματος, όπου κυριαρχεί το παλιωμένο ξύλο, δημιουργώντας μια εντελώς ρετρό ατμόσφαιρα. Ο συνδυασμός του πράσινου, του λεμονοκίτρινου και των γήινων χρωμάτων, προδιαθέτει τον πελάτη για μια αγορά με προσεγμένα και υγιεινά προϊόντα.

Η παράδοση στο διαδύκτιο

Ιστοσελίδα

Δημιουργήσαμε μια onepage ιστοσελίδα για την επιχείρηση Ζέρβας, με σκοπό να συγκεντρώσουμε όλη την πληροφορία στην αρχική σελίδα και η πλοήγηση να είναι εύκολη. Τα χρώματα επιλέχθηκαν έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν την εταιρική ταυτότητα, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει το ξύλο που έχει χρησιμοποιηθεί. Αν και μικρής έκτασης, καταφέρνει να μας μεταφέρει πλήρως το μήνυμα, ενώ προσαρμόζεται άριστα σε κινητά και συσκευές νέου τύπου. Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε τα προϊόντα, έξυπνα τοποθετημένα, ώστε στο μέλλον να μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ανακαινίζοντας την ιστορία

Εξωτερική όψη

Η ανακαίνιση του σούπερ μάρκετ Zervas ήταν ένα δύσκολο έργο. Προσπαθώντας να σεβαστούμε την ιστορία και το πλούσιο παρελθόν αυτού του καταστήματος, δώσαμε μια ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η ρετρό ατμόσφαιρα του καταστήματος ενισχύθηκε από τη χρήση παλαιωμένου ξύλου και ιδιαίτερων μεταλλικών κατασκευών που έγιναν εξ’ ολοκλήρου στο χέρι. Φυσικά ιδιαίτερο ρόλο στην εμφάνιση παίζει και το λογότυπο, το οποίο αποδόθηκε εξαιρετικά με στρόγγυλες και καλοφτιαγμένες επιγραφές.

ποιο είναι το επόμενο;

είστε έτοιμοι;

Related Projects

Η Frenzy είναι ένα ανερχόμενο business center, που με βάση της την περιοχή της Θεσσαλίας επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο σε όλη την ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό. Με τις 360ο υπηρεσίες που παρέχουμε μπορούμε να δώσουμε end to end λύσεις σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να έχει μια ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους γραφίστες, developers και marketeers, που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μιας επιχείρησης στοχευμένα, να αναδείξουν τα δυνατά της σημεία και να την οδηγήσουν στην ψηφιακή εποχή!

language