χρόνια συνεχούς και επίμονης δουλειάς στον τομέα της εταιρικής ταυτότητας και της digital παρουσίας, με περισσότερα από 500 ολοκληρωμένα project.

team work makes
the dream work!

Η ομάδα μας αποτελείται από ενθουσιώδη άτομα που μεταφέρουν όλη την ενέργειά τους στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των project που αναλαμβάνουν. Στόχος μας είναι να δουλεύουμε με brands που διαθέτουν ισχυρό υπόβαθρο, ώστε μέσω της σκληρής δουλειάς και της τεχνογνωσίας που διαθέτουμε να παρέχουμε end to end λύσεις στον τομέα της εταιρικής ταυτότητας και επικοινωνίας, στον τομέα της ιστοσελίδας και του digital marketing.

υπηρεσίες

Στοχεύουμε στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας και του digital marketing.

Branding

Οι επιχειρήσεις επικοινωνούν με το κοινό τους μέσω της εταιρικής τους ταυτότητας. Μια επιτυχημένη παρουσία αυξάνει την αξία της επιχείρησης και συμβάλλει στη δημιουργία νέων πελατών.

Web Design

Η online παρουσία μιας επιχείρησης είναι πολύ σημαντική διότι ενισχύει τη συνολική της εικόνα προς τους πελάτες της. Οι ιστοσελίδες έχουν τη δύναμη του brand telling και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοχύνης εξ’ αποστάσεως.

Ecommerce

Η δυνατότητα να επικοινωνήσει μια επιχείρηση τα προϊόντα της μέσω του διαδικτύου, είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ. Εκμεταλλευόμενοι όλες τις δυνατότητες και τις νέες τάσεις στο ecommerce, παραδίδουμε δυνατά e-shop με στόχευση στην πώληση.

Interior

Η σχεδίαση εσωτερικών χώρων συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας συνολικής εμπειρίας χρήστη. Ειδικά εάν υπάρχει και μια ισχυρή εταιρική ταυτότητα που ολοκληρώνει την παρουσία, τα αποτελέσματα είναι μοναδικά.

Πιστεύουμε ότι η τελειότητα κρύβεται στις λεπτομέρειες, γι 'αυτό χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής και μια ολοκληρωμένη στρατηγική ανάπτυξης.

amplify your
web presence!

Branding

Ονοματοδοσία
Βrand guidelines
Σχεδιασμός λογότυπου
Εταιρικές εφαρμογές
Copywritting
Διαχείριση social media

Web Design

Έρευνα Ανταγωνισμού
Δημιουργία / Διαχείριση περιεχομένου
Creative Direction
UI / UX Design
Front –End Ανάπτυξη Ιστοσελίδας
Analytics / SEO
Φωτογραφία / βίντεο

Ecommerce

Έρευνα Ανταγωνισμού
Δημιουργία / Διαχείριση περιεχομένου
Creative Direction
UI / UX Design
Front –End Ανάπτυξη Ιστοσελίδας
Σύνδεση με εξωτερικά συστήματα
Συστήματα πληρωμών
Analytics / SEO / Marketing Campaigns

Interior

Κατόψεις
Σχεδιασμός χώρου & ροής
3D απεικόνιση
Σχεδιασμός επίπλων
Κατασκευατικά σχέδια
Κατασκευή
Επίβλεψη χώρων

επικοινωνήστε μαζί μας

Η Frenzy είναι ένα ανερχόμενο business center, που με βάση της την περιοχή της Θεσσαλίας επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο σε όλη την ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό. Με τις 360ο υπηρεσίες που παρέχουμε μπορούμε να δώσουμε end to end λύσεις σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να έχει μια ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους γραφίστες, developers και marketeers, που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μιας επιχείρησης στοχευμένα, να αναδείξουν τα δυνατά της σημεία και να την οδηγήσουν στην ψηφιακή εποχή!

language