Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε
προγράμματα branding για επιχειρήσεις
με υψηλούς στόχους μέσα από
ψηφιακές εφαρμογές.

Frenzy is the Power of Now

Μέσα από το marketing, το γραφιστικό σχεδιασμό, τις digital υπηρεσίες, την παραγωγή περιεχομένου αλλά και την αρχιτεκτονική, δίνουμε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να σταδιοδρομήσουν.

Our goal

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε για κάθε επιχείρηση που συνεργαζόμαστε, μια αφήγηση που θα της δώσει τη δυνατότητα να συνδεθεί με τους πελάτες της περαιτέρω. Πέρα από μια συναλλαγή.

The frenzy effect

Το αποτέλεσμα της εκάστοτε συνεργασίας μας είναι η επίτευξη της επικοινωνιακής και κατ’ επέκταση της επιχειρηματικής βιωσιμότητας, όχι με την έννοια της επιβίωσης αλλά της καταξίωσης.

A.
Branding & Strategy

Η εταιρική ταυτότητα είναι το πλαίσιο επικοινωνίας στο οποίο κινείται το Brand - με βάση την κουλτούρα, τις αξίες και τις ανάγκες του - και καθορίζει τη σχέση με το κοινό του.

B.
Branded Ecommerce

Σε μια εποχή που οι επιχειρηματικές ευκαιρίες βασίζονται στο διαδίκτυο και στις πωλήσεις, προσφέρουμε όλα τα μέσα που χρειάζεται μια επιχείρηση για να σταδιοδρομήσει.

Γ.
Branded Web Design

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ζωτικής σημασίας. Μια ελκυστική & εύκολη στην πλοήγηση ιστοσελίδα, είναι το κλειδί για μια καλή πρώτη εντύπωση.

Δ.
Architecture

Ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων ως μια ακόμα έκφανση της εταιρικής ταυτότητας, είναι η τάση της εποχής.

Κάθε project είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, ένας νέος κλάδος ίσως, μια νέα επιχειρηματική ιστορία που πρέπει να την καταλάβεις και να την αναγνωρίσεις στο έπακρο για να μπεις στον πυρήνα της και να ιεραρχήσεις το τι είναι σημαντικό. Ποιός είναι ο παράγοντας που θα κάνει τη διαφορά ώστε να τον περιγράψεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, να τον αναδείξεις.

Γιάννης Γερόπουλος - CEO

ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ DIGITAL ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ (CONVERSIONS), ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΕΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟ.

Ελένη Ζαγάρη - Managing Director

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ. ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜHΝYΜΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ BRANDING ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΑ DO'S KAI TA DON'TS ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. WE SAVE MONEY!

Ειρήνη Κουσκουρίδα - Content Manager

MATCH POINT ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΓΕΦΥΡΕΣ) ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΤΙΝΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ERP, ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ.

Παναγιώτης Αναστασιάδης - CTO

Η ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ONLINE ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ (ONEPAGERS - E-LEAFLETS - PRODUCT PAGES - GROUPED OFFERS), Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΕ ΕΓΚΑΙΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Δημήτρης Σταματάς - Senior Digital Designer

Συνεργαζόμαστε με όλες τις κορυφαίες εταιρείες

panopoulos.png
post_7_6485-1.png
logo-tissot.png
Piraeus_Bank_new_logo-copy.png
mm__0025_alpha_bank.png
5a256e9c7134474fb971a945acc55a39.png
%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7.png
singularlogic.png
logo.png
pC4NJPPq-copy-1.png
INART-LOGO.png
ILYDA_Logo-copy.png
kleesto-1.png
Background-copy.png
filomila-1.png
171-1710892_professional-drone-company-and-products-dji-drone-logo.png