Ξενοδοχεία Μάνθος

Εταιρική ταυτότητα

Τοποθετήσαμε στρατηγικά και τα 3 διαφορετικά θέρετρα κάτω από την επωνυμία ΜΑΝΘΟΣ, ένα εμπορικό σήμα με μεγάλη ιστορία, πολυετή εμπειρία και ισχυρό εταιρικό όνομα, που αντικατοπτρίζει τη φιλοξενία καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, σε διαφορετικό θέρετρο ανάλογα με την εποχή. Για το κεντρικό γράμμα «Μ» χρησιμοποιήθηκε μια πολύ δυνατή γραμματοσειρά καθώς αποτέλεσε το κεντρικό λογότυπο, ενώ διαφορετικές δευτερεύουσες γραμματοσειρές χρησιμοποιήθηκαν για τα υπόλοιπα λογότυπα των ξενοδοχείων, έτσι ώστε ο πελάτης να μπορεί να απεικονίσει την αίσθηση που προσφέρει κάθε θέρετρο.

4 εποχές

Ιστοσελίδα

Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό συναίσθημα για πιθανούς πελάτες που επισκέπτονται τον ιστότοπο με σκοπό να αυξήσουμε την πελατειακή βάση και να προσεγγίσουμε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό. Αυτό επιτεύχθηκε με τη χρήση καινοτόμων στοιχείων και προσαρμοσμένων αντικειμένων που βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών, επιτρέποντας την εξερεύνηση του ξενοδοχείου, τα δωμάτια και τους γύρω χώρους, δημιουργώντας ένα ζεστό αίσθημα φιλοξενίας ακόμα και πριν επισκεφθούν το ξενοδοχείο. Χρησιμοποιώντας απλά την εύκολη πλοήγηση που δημιουργήθηκε, ο επισκέπτης της σελίδας μπορεί να μετακινηθεί σε όλα τα θέρετρα χωρίς να φύγει από την αρχική ιστοσελίδα.

ποιο είναι το επόμενο;

είστε έτοιμοι;

Related Projects

Η Frenzy είναι ένα ανερχόμενο business center, που με βάση της την περιοχή της Θεσσαλίας επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο σε όλη την ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό. Με τις 360ο υπηρεσίες που παρέχουμε μπορούμε να δώσουμε end to end λύσεις σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να έχει μια ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους γραφίστες, developers και marketeers, που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μιας επιχείρησης στοχευμένα, να αναδείξουν τα δυνατά της σημεία και να την οδηγήσουν στην ψηφιακή εποχή!

language