Το Χωριό της Κάρλας

Εταιρική Ταυτότητα

Το Χωριό της Κάρλας αποτελεί μια καθετοποιημένη επιχείρηση που ασχολείται με την παραγωγή και συλλογή βιολογικού γάλακτος, τη μεταποίησή του και τη δημιουργία πρωτοπόρων βιολογικών προϊόντων και τέλος τη διανομή τους. Μπορεί λοιπόν να φανταστεί κανείς πόσο ενδιαφέρουσα ήταν για εμάς η πρόκληση να σχεδιάσουμε ένα λογότυπο που θα αποτυπώνει όλα τα παραπάνω.
Μέσα στην απλότητά του, καταφέραμε σήμερα το λογότυπο της εταιρίας να είναι το πιο αναγνωρίσιμο του κλάδου.

Organic dairy products

Ιστοσελίδα

Η δημιουργία της ιστοσελίδας αποτέλεσε επίσης μια πρόκληση για εμάς, λόγω του μεγάλου όγκου πληροφοριών που θέλαμε να τοποθετήσουμε και των μηνυμάτων που έπρεπε να εξυπηρετήσουμε.
Ο σχεδιασμός ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές του λογότυπου, ενώ δε λείπουν τα έντονα χρώματα και οι μεγάλες εικόνες που δημιουργούν μια αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς. Όλη η σελίδα βασίζεται στα γραφικά και κάθε υποσελίδα έχει το δικό της σχεδιασμό ανάλογα με το μήνυμα που εξυπηρετεί. Εξέχουσα θέση σε όλη τη σελίδα κατέχουν τα προϊόντα, ενώ μέσω των διατροφικών και των συνταγών που περιλαμβάνονται προσπαθούμε να έρθουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στον καταναλωτή.

ποιο είναι το επόμενο;

είστε έτοιμοι;

Related Projects

Η Frenzy είναι ένα ανερχόμενο business center, που με βάση της την περιοχή της Θεσσαλίας επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο σε όλη την ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό. Με τις 360ο υπηρεσίες που παρέχουμε μπορούμε να δώσουμε end to end λύσεις σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να έχει μια ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους γραφίστες, developers και marketeers, που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μιας επιχείρησης στοχευμένα, να αναδείξουν τα δυνατά της σημεία και να την οδηγήσουν στην ψηφιακή εποχή!

language