Παγωτά Πήλιο

Εταιρική Ταυτότητα

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μία εταιρική ταυτότητα, η οποία συνδιάζει τους δυο βασικούς πυλώνες της εταιρίας. Το Όρος Πήλιο - από το οποίο προέρχεται η ονομασία της εταιρίας και τα χαρακτηριστικά προιόντα σε mini διαστάσεις – τα παγωτίνια, τα οποία εισήλθαν στην αγορά το 1996 και από τότε κατοχυρώθηκαν ως εμπορικό σήμα.
Βασική μας επιδίωξη ήταν να δημιουργήσουμε μια εντυπωσιακή πρώτη εμπειρία σε όποιον έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με το προιόν και το όνομα Πήλιο.

Inventors of mini ice cream

Ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με σκοπό να μυήσει τον επισκέπτη στο πνεύμα των mini παγωτών Πήλιο. Με τα χρώματα και τα γραφικά που δημιουργήθηκαν προσπαθήσαμε να αφυπνήσουμε τις παιδικές αναμνήσεις που περιλαμβάνουν τον κλασικό παγωτατζή της γειτονιάς. Τα χρώματα που χρησιμοποιήσαμε δίνουν έμφαση στην αγνότητα και στην ποιότητα παραγωγής όλων των προιόντων, ενώ οι μεγάλες ζωηρές εικόνες προσελκύουν τον καταναλωτή και κάνουν πιο έντονη την επιθυμία για παγωτό. Γνωρίζοντας πως η εταιρία κινείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχουμε δημιουργήσει δυο εκδοχές της ίδιας σελίδας, με διαφορετική στόχευση μεν, αλλά με την ίδια αίσθηση τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική έκδοση.

ποιο είναι το επόμενο;

είστε έτοιμοι;

Related Projects

Η Frenzy είναι ένα ανερχόμενο business center, που με βάση της την περιοχή της Θεσσαλίας επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο σε όλη την ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό. Με τις 360ο υπηρεσίες που παρέχουμε μπορούμε να δώσουμε end to end λύσεις σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να έχει μια ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους γραφίστες, developers και marketeers, που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μιας επιχείρησης στοχευμένα, να αναδείξουν τα δυνατά της σημεία και να την οδηγήσουν στην ψηφιακή εποχή!

language