Κούλπας

Εταιρική ταυτότητα

H εταιρεία KOULPAS βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε μια σημαντική αναπτυξιακή πορεία στον τομέα του εμπορίου λευκών ειδών, υφασμάτων και χαλιών. Παράλληλα δραστηριοποιείται στον κλάδο της διακόσμησης και εξοπλισμού οικιακών και επαγγελματικών χώρων.
Το εγχείρημα του επανασχεδιασμού λογότυπου ήταν για εμάς μαι πρόκληση, καθώς αφενός θέλαμε να διατηρήσουμε αναλλοίωτα τα στοιχεία της εταιρίας που την έκαναν γνωστή στην τοπική κοινωνία, αφετέρου δε, αναγνωρίσαμε ότι είχε έρθει η ώρα να κινηθεί και σε πανελλήνιο επίπεδο. Με γνώμονα τις 2 παραπάνω παραδοχές, δημιουργήσαμε ένα λογότυπο στιβαρό, solid και corporate, ικανό να ακολουθλήσει την ανοδική πορεία της επιχείρησης.

Leading interior ideas

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Είναι γενικά παραδεκτό πως για να πραγματοποιηθεί μια πώληση, πρέπει το κατάστημα να είναι στρατηγικά σχεδιασμένο και ο πελάτης να μπορεί να πλοηγηθεί με ευκολία ανάμεσα στις κατηγορίες και τα προϊόντα. Βασισμένοι στους στόχους marketing της επιχείρησης, έχουν χρησιμοποιηθεί καθαρές και σύγχρονες φωτογραφίες, κουμπιά σύνδεσης με τα social media ώστε το κοινό να μπορεί να μοιραστεί την εμπειρία, κουμπιά προτροπής αγοράς ή επικοινωνίας για μεγαλύτερη αμεσότητα, one page checkout για ελαχιστοποίηση της εγκατάλειψης του καλαθιού, messenger button κ.ά.

ποιο είναι το επόμενο;

είστε έτοιμοι;

Related Projects

Η Frenzy είναι ένα ανερχόμενο business center, που με βάση της την περιοχή της Θεσσαλίας επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο σε όλη την ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό. Με τις 360ο υπηρεσίες που παρέχουμε μπορούμε να δώσουμε end to end λύσεις σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να έχει μια ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους γραφίστες, developers και marketeers, που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μιας επιχείρησης στοχευμένα, να αναδείξουν τα δυνατά της σημεία και να την οδηγήσουν στην ψηφιακή εποχή!

language