ΑΚΤΙΣ ΤΣΑΛΑΠΟΡΤΑ Α.Τ.Ε

Εταιρική ταυτότητα

Η Ακτίς Τσαλαπόρτες Α.Τ.Ε ειδικεύεται στην κατασκευή εταιρικών γραφείων, βιομηχανικών συγκροτημάτων, εκπαιδευτικών συγκροτημάτων και αθλητικών εγκαταστάσεων. Ο κύριος στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει τα καλύτερα οικοδομικά υλικά για εξοικονόμηση ενέργειας και να τα ενσωματώνει σε όλα τα έργα. Η επανασχεδίαση του λογότυπου, ήταν ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να γνωστοποιηθεί στον εξωτερικό κόσμο και να υπάρξει θετική ανατροφοδότηση. Το πορτοκαλί ήταν η βάση της χρωματικής μας παλέτας, σε συνδυασμό με λευκούς και γήινους τόνους για τη μετάδοση της φιλοσοφίας της εταιρείας. Τα γραμμικά σχέδια και τα βασικά χαρακτηριστικά του μηχανικού ήταν η πηγή έμπνευσης. Το επόμενο ορόσημο θα μπορούσε εύκολα να καλυφθεί με τέτοιο σταθερό υπόβαθρο.

Κατασκευαστικές λύσεις

Ιστοσελίδα

Με μοντέρνο σχεδιασμό που βασίζεται σε συγκεκριμένο καμβά και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από μεγάλες διεθνείς πόλεις που αντανακλούν την εξωστρέφεια, προσπαθήσαμε να εκφράσουμε την δυναμική της ΑΚΤΙΣ. Οι μεγάλες λευκές επιφάνειες, καθώς και οι ασυμμετρίες, δίνουν ένα σύγχρονο στυλ σε ένα άλλο τραχύ και ειδικό επαγγελματικό αντικείμενο. Τα προσαρμοσμένα εικονίδια διευκολύνουν την ενοποίηση.

ποιο είναι το επόμενο;

είστε έτοιμοι;

Related Projects

Η Frenzy είναι ένα ανερχόμενο business center, που με βάση της την περιοχή της Θεσσαλίας επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο σε όλη την ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό. Με τις 360ο υπηρεσίες που παρέχουμε μπορούμε να δώσουμε end to end λύσεις σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να έχει μια ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους γραφίστες, developers και marketeers, που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μιας επιχείρησης στοχευμένα, να αναδείξουν τα δυνατά της σημεία και να την οδηγήσουν στην ψηφιακή εποχή!

language